ACADEMIE CORPS - Crema anti-vergeturi - Stop Vergetures 200 ml

academie Crema anti-vergeturi cu dubla actiune: imbunatateste elasticitatea pielii si educe aparitia vergeturilor. Se recomanda folosirea pentru reducerea vergeturilor in perioade cu variatii de greutate si/sau crestere rapida. 

Atentie!
Nu confundati produsele profesionale cu Produsele din Supermarket sau Farmacii (PSF). Motorul de vanzare al produselor profesionale este rezultatul, pe cand a celorlalte este reclama.
PSF-urile, cum le zicem noi, sunt produse cu foarte putin ingredienti (pentru reclama) care se aseaza pe piele intr-o pelicula  fina, care ii da efectul neted.

Molecula acestor ingredienti este insa mare, in straturile profunde ale pielii nu intra nimic.

Parfumantii, colorantii, emulsifinatii, siliconul sintetic, uleiurile minerale, parafina si multe alte substante continute in aceste produse fac uneori aceste produse atractive si pot pacali iar in timp pot duce la intolerante. Lipsa rezultatelor nu poate fi negata, de aceea la fiecare 2-3 luni se schimba ambalajul, mirosul, se „schimba” formula pentru a trezi din nou interesul cumparatorilor.

Produsele baby, cele de plafar, naturale sau organice au aceleasi probleme, exceptand substantele chimice periculoase.

Recomandam o consultatie la esteticiana noastra pentru un diagnostic corect si un program de ingrijire complet.

 

Ingrediente si mod de folosire
Ingrediente Moisturizers of plant origin 5% Silicon derivative 4.5% Stretch marks targeted active ingredients 3% Beetroot extract 1% Sweet almond oil 1% Provitamin B5 0.5% Vitamin E 0.05%

ACADEMIE CORPS - Crema anti-vergeturi - Stop Vergetures 200 ml

  • 323,00 Lei

Livrare Gratuita

pentru comenzi ce depaşesc 1000 RON

Returnare Produse

30 zile pentru returnare

Relatii Clienti

Luni-Vineri 10:00 - 17:00

Etichete: academie, vergeturi, corp