-16% KLAPP Stri-PeXan - Crema antirid lifting gat decolteu cu REGESTRIL ™ - Neck&Decollete Lifting Cream  70ml

Această cremă deosebit de valoroasă este lipsită de uleiuri de silicon, parabeni precum și PEG și are ca scop întărirea și strângerea pielii gâtului și a decolteului prin utilizarea ingredientelor active de înaltă calitate. Acest efect este sporit de extractul copacului miraculos Commiphora mukul: Celulele grase sub stratul de piele, care câștigă cu ușurință în volum pe gât și decolteu, pot fi practic marite prin acest ingredient activ. Acest lucru face ca pielea să fie netezită din interior, reducând astfel ridurile.

Îmbogățită prin renumitul ingredient activ Stri-PeXan Regestril ™ cu proprietățile sale de întărire, această cremă de îngrijire a pielii este menită să netezeasca și sa uniformizeze pielea de pe gât și decolteu. Crema imbiba în continuare pielea cu peptide speciale pentru o îmbunătățire semnificativă a umidității pielii, a elasticității pielii și a tonusului pielii.

Gama Stri-pexan

Ingredientele gamei  Stri-PeXan sunt foarte  eficiente impotriva ridurilor si chiar a celor de la coada ochiului. Inițial, o combinație de ingrediente active de Stri-PeXan a fost dezvoltata în Statele Unite pentru combaterea vergeturilor. În timpul Congresului Mondial de Dermatologie de la Paris din 2002, au fost prezentate studii independente care să confirme că exact această combinație de ingrediente - o varietate de peptide - are efect antirid foarte eficient .
Acum GK Cosmetics prezintă Stri-PeXan - o combinație perfecționata de ingrediente active cu REGESTRIL . Lucrează mai rapid și mai eficient decât orice alt ingredient impotriva  ridurilor  și labei gastii.

Atentie!
Nu confundati produsele profesionale cu Produsele din Supermarket sau Farmacii (PSF). Motorul de vanzare al produselor profesionale este rezultatul, pe cand a celorlalte este reclama.
PSF-urile, cum le zicem noi, sunt produse cu foarte putin ingredienti (pentru reclama) care se aseaza pe piele intr-o pelicula  fina, care ii da efectul neted.

Molecula acestor ingredienti este insa mare, in straturile profunde ale pielii nu intra nimic.

Parfumantii, colorantii, emulsifinatii, siliconul sintetic, uleiurile minerale, parafina si multe alte substante continute in aceste produse fac uneori aceste produse atractive si pot pacali iar in timp pot duce la intolerante. Lipsa rezultatelor nu poate fi negata, de aceea la fiecare 2-3 luni se schimba ambalajul, mirosul, se „schimba” formula pentru a trezi din nou interesul cumparatorilor.

Produsele baby, cele de plafar, naturale sau organice au aceleasi probleme, exceptand substantele chimice periculoase.

Recomandam o consultatie la esteticiana noastra pentru un diagnostic corect si un program de ingrijire complet.

 

 

KLAPP Stri-PeXan - Crema antirid lifting gat decolteu cu REGESTRIL ™ - Neck&Decollete Lifting Cream 70ml

  • 433,00 Lei
  • 365,00 Lei

Livrare Gratuita

pentru comenzi ce depaşesc 1000 RON

Returnare Produse

30 zile pentru returnare

Relatii Clienti

Luni-Vineri 10:00 - 17:00

Etichete: Klapp, crema, decolteu