KLAPP HYALURONIC - Lapte de corp hidratant - Hyaluronic Body Lotion 200 ml

Lapte de corp Klapp hidratant cu acid hyaluronic.

Acidul hialuronic a fost utilizat în diferite marimi moleculare  în toate produsele gamei. Acest lucru permite ca ingredientul activ să penetreze diferitele straturi ale pielii, eliberând efectul său în cel mai bun mod.

Acidul hialuronic are o capacitate  de legare a apei, crescând astfel depozitele de umiditate în diferitele straturi ale pielii. De asemenea, acționează ca agent de umplere pentru netezirea ridurilor. În afară de aceste efecte, stimulează, de asemenea, reînnoirea celulelor și protejează împotriva influențelor nocive asupra mediului și a radicalilor liberi.
Fibrele   elastice și de colagen  sunt stabilizate și stimulate pentru reînnoire.

Moisturizing hyaluronic acid body lotion for youthful tight, smooth body skin.
The skin care combination with moisturizing hyaluronic acid, nourishing grape seed oil and skin caring squalane is the ideal beauty treatment for a tight body.
The skin is intensively moisturized.

Atentie!
Nu confundati produsele profesionale cu Produsele din Supermarket sau Farmacii (PSF). Motorul de vanzare al produselor profesionale este rezultatul, pe cand a celorlalte este reclama.
PSF-urile, cum le zicem noi, sunt produse cu foarte putin ingredienti (pentru reclama) care se aseaza pe piele intr-o pelicula  fina, care ii da efectul neted.

Molecula acestor ingredienti este insa mare, in straturile profunde ale pielii nu intra nimic.

Parfumantii, colorantii, emulsifinatii, siliconul sintetic, uleiurile minerale, parafina si multe alte substante continute in aceste produse fac uneori aceste produse atractive si pot pacali iar in timp pot duce la intolerante. Lipsa rezultatelor nu poate fi negata, de aceea la fiecare 2-3 luni se schimba ambalajul, mirosul, se „schimba” formula pentru a trezi din nou interesul cumparatorilor.

Produsele baby, cele de plafar, naturale sau organice au aceleasi probleme, exceptand substantele chimice periculoase.

Recomandam o consultatie la esteticiana noastra pentru un diagnostic corect si un program de ingrijire complet.

KLAPP HYALURONIC - Lapte de corp hidratant - Hyaluronic Body Lotion 200 ml

  • 170,00 Lei

Livrare Gratuita

pentru comenzi ce depaşesc 1000 RON

Returnare Produse

30 zile pentru returnare

Relatii Clienti

Luni-Vineri 10:00 - 17:00

Etichete: klapp, corp, hidratare