-12% MARY COHR Body - Ser de corp energizant - Essences Vitales Synergisantes  200ml

crème fermitate, énergie, efect drenant

 

Acest gel-crèma magica activeaza toate functiile vitale ale celulelor. Pielea este mai hidratata, mai ferma si mai neteda, si raspunde mai bine la creme si tratamente de corp.

 

Activi cheie:
• Uleiuri esentiale vitalizante :
Aceste uleiuri 100% naturale incarca pielea cu energie vitala si activeaza functiile; tonifica, regenereaza, pregatind-o de urmatoarele produse.
• Activi dremnanti si de eliminare :
Caféina ce activeaza lipoiza,  Papaïna pentru exfoliere usoara. Pentavitina pentru actiunea  exceptionala  dinamizanta.
 
Se aplica inanitea cremelor de corp, pe pielea curata, dupa dus.

Mary Cohr merge pana in inima naturii pentru a obtine cele mai bune ingrediente pentru frumusetea femeilor. Laboratoarele Mary COHR selecteaza într-adevar cele mai bune plante, din care sunt extrase cele mai bune ingrediente active; acestea din urma sunt apoi încorporate în produsele noastre in concentratii optime, cu scopul de a obtine cele mai bune rezultate de frumusete pentru tine.

Brand-ul Mary Cohr a fost primul salon de înfrumusetare care a creat tratamente de înfrumusetare, care sunt cat mai naturale:  fara OMG-uri, fara parabeni, fara filtri chimici, cu arome compatibile pielii - astfel incat pielea ta poate obtine hrana de la cele mai bune si cele mai active dintre secretele detinute de plante.
Terapeutii de frumusete Mary Cohr va ajuta in incercarea dumneavoastra de a fi frumoasa de a va gasi cele mai bune tratamente (tratamente faciale, corporale, si de îndepartare a parului), care urmeaza sa fie administrate în ritmul potrivit, cu rezultate reale, pentru care au protocoale unice si exclusive de tratament.

Produsele de tratament Mary COHR sunt rodul stiintelor vietii si sunt formulate de catre un laborator la marginea cosmetologiei. Laboratoarele Mary Cohr sunt într-adevar una dintre putinele companii de fabricare de produse cosmetice din lume care au fost certificate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, o certificare care este emisa de catre organizatia internationala de certificare Bureau Veritas: ISO 22716. Acest standard stabileste bunele practici de fabricatie, si respectarea acestora asigura produse de inalta calitate: camere albe, apa pura, care este testata pe o baza continua, controale duble de cântarire, trasabilitatea fiecarui produs.

Cu scopul de a masura eficienta metodelor sale de tratament si a produselor sale, Mary Cohr a înfiintat un Salon de înfrumusetare pilot, care face parte din Centrul de Cercetare & Dezvoltare. Laboratorul de cercetare si dezvoltare evalueaza continuu noile ingrediente active care decurg din progresele stiintifice recente, pentru a îmbunatati formularile si eficacitatea tratamentelor pe piele ale marcii Mary COHR.

Terapeutii de frumusete care lucreaza la Centrul de Cercetare dezvolta, de asemenea, noi tratamente de înfrumusetare, îmbunatatesc protocoalele de tratament si masoara eficacitatea lor.

Atentie!
Nu confundati produsele profesionale cu Produsele din Supermarket sau Farmacii (PSF). Motorul de vanzare al produselor profesionale este rezultatul, pe cand a celorlalte este reclama.
PSF-urile, cum le zicem noi, sunt produse cu foarte putin ingredienti (pentru reclama) care se aseaza pe piele intr-o pelicula  fina, care ii da efectul neted.

Molecula acestor ingredienti este insa mare, in straturile profunde ale pielii nu intra nimic.

Parfumantii, colorantii, emulsifinatii, siliconul sintetic, uleiurile minerale, parafina si multe alte substante continute in aceste produse fac uneori aceste produse atractive si pot pacali iar in timp pot duce la intolerante. Lipsa rezultatelor nu poate fi negata, de aceea la fiecare 2-3 luni se schimba ambalajul, mirosul, se „schimba” formula pentru a trezi din nou interesul cumparatorilor.

Produsele baby, cele de plafar, naturale sau organice au aceleasi probleme, exceptand substantele chimice periculoase.

Recomandam o consultatie la esteticiana noastra pentru un diagnostic corect si un program de ingrijire complet.

 

MARY COHR Body - Ser de corp energizant - Essences Vitales Synergisantes 200ml

  • 216,00 Lei
  • 191,00 Lei

Livrare Gratuita

pentru comenzi ce depaşesc 1000 RON

Returnare Produse

30 zile pentru returnare

Relatii Clienti

Luni-Vineri 10:00 - 17:00

Etichete: mary cohr, corp