Mesoestetic Collagen 360º - Elixir Colagen de baut - Collagen 360º elixir  6X30ml

Elixir mesoestetic de baut cu colagen pentru piele, varsta -25-65+ani.

pret 350 lei

Dupa ani de cercetare, Mesoestetic prezinta rezultatul celor mai avansate produse cosmetice/dermocosmetice - linia de colagen, este una dintre ele; este un tratament integral care regenereaza colagenul.

Sectorul cosmetic se evolueaza foarte repede si, in mod constant apar produse, care intarzie procesul de imbatranire; Mesoestetic este intotdeauna cu un pas inainte in gasirea unor solutii eficiente.
Colagenul este cea mai abundenta proteina a pielii, care da rezistenta mecanica si fermitate dermului; odata cu trecerea timpului, sinteza de colagen scade, iar degradarea si dezorganizarea acestor fibre de colagen creste; astfel, tesutul se distruge si exista o pierdere faciala in volum.
Linia de colagen 360 a fost special creata pentru a preveni pierderea, degradarea colagenului si pentru a preveni, a trata semnele de imbatranire.

collagen 360º elixir is a drinkable nutricosmetic that is specifically designed to help to reaffirm the skin from inside the body, reduce wrinkles and bring back its luminosity.

collagen 360º elixir is a bioactive ingredient with regenerating and reaffirming properties and a functional nutrient that helps to re-establish the metabolic balance of the skin, favouring the biosynthesis of its components

Hydrolysed collagen collagen 360º elixir does not have side effects, the body digests and assimilates it perfectly. collagen 360º elixir does not contain fat or cholesterol.

Active substance:
- Each bottle contains 10 g of collagen hydrolyzate.

Atentie!
Nu confundati produsele profesionale cu Produsele din Supermarket sau Farmacii (PSF). Motorul de vanzare al produselor profesionale este rezultatul, pe cand a celorlalte este reclama.
PSF-urile, cum le zicem noi, sunt produse cu foarte putin ingredienti (pentru reclama) care se aseaza pe piele intr-o pelicula  fina, care ii da efectul neted.

Molecula acestor ingredienti este insa mare, in straturile profunde ale pielii nu intra nimic.

Parfumantii, colorantii, emulsifinatii, siliconul sintetic, uleiurile minerale, parafina si multe alte substante continute in aceste produse fac uneori aceste produse atractive si pot pacali iar in timp pot duce la intolerante. Lipsa rezultatelor nu poate fi negata, de aceea la fiecare 2-3 luni se schimba ambalajul, mirosul, se „schimba” formula pentru a trezi din nou interesul cumparatorilor.

Produsele baby, cele de plafar, naturale sau organice au aceleasi probleme, exceptand substantele chimice periculoase.

Recomandam o consultatie la esteticiana noastra pentru un diagnostic corect si un program de ingrijire complet.

 

 

Mesoestetic Collagen 360º - Elixir Colagen de baut - Collagen 360º elixir 6X30ml

  • 350,00 Lei

Livrare Gratuita

pentru comenzi ce depaşesc 1000 RON

Returnare Produse

30 zile pentru returnare

Relatii Clienti

Luni-Vineri 10:00 - 17:00

Etichete: mesoestetic, fiole, antirid