Ulei roll-on de migdale cu uleiuri esentiale "Antiseptic" presat la rece, puritate 100%, fara adaosuri sintetice sau parafina 10ml

Efecte:

- antiseptic, antibacterian, antiviral si antifungic

- deosebit de eficient pentru julituri si taieturi, intepaturi de insecte 

- trateaza piele grasa

- intr-o sticluta cu roll on este foarte usor de folosit orinunde si oricand, de luat in calatorie, in trusa de  prim ajutor


Miros: proaspat, camforat, lamaios


Cercetarile stiintifice au demonstrat ca arborele de ceai este eficient impotriva bacteriilor, a fungilor (ciupercilor) si virusilor, unul dintre cei mai puternici dezinfectanti. Se foloseste pentru dezinfectarea ranilor, taieturilor, juliturilor si calmarea pielii dupa intepaturile de insecte.

Pe tenul afectat de acnee, pe cosuri, pustule, are atat efect antiseptic cat si cicatrizant. Regleaza secretia de sebum in cazul tenului gras. 

Arborele de ceai este un antiseptic de 13 ori mai putenic decat acidul carbonic (fenolul) - un dezinfectant folosit in medicina. 

Adaugarea uleiului esential de arbore de ceai lamaios, cu un spectru antibacterian si mai larg, este un plus al acestui produs.

Combinarea celor doua uleiuri esentiale cu uleiul vegetal de migdale, ofera produsului o absorbtie usoara in piele.

Amestecul este foarte util mamelor pentru ingrijirea copiilor, predispusi la accidentari.


Utilizare:

Aplicati amestecul local, pe pielea afectata.


Ingrediente: ulei esential de arbore de ceai si arbore de ceai lamaios, ulei vegetal din samburi de migdale - Prunus Dulcis (Sweet Almond Oil), Melaleuca alternifolia (Tea Tree Oil), Leptospermum liversedgei (Lemon Tea tree).


Precautii:

Evitati contactul cu ochii, Daca acestia sunt afectati, spalati-va bine cu apa calda. NU va frecati la ochi! 

Nu lasati la indemana copiilor!

Doar pentru uz extern.

Ulei roll-on de migdale cu uleiuri esentiale "Antiseptic" presat la rece, puritate 100%, fara adaosuri sintetice sau parafina 10ml

  • 40,00 Lei

Livrare Gratuita

pentru comenzi ce depaşesc 1000 RON

Returnare Produse

30 zile pentru returnare

Relatii Clienti

Luni-Vineri 10:00 - 17:00

Etichete: ulei esential