-16% ACADEMIE VISAGE - Lapte demachiant ten uscat - Lait Démaquillant Hypo-Sensible 200 ml

Elimina bland si eficient impuritatile si machiajul. Contine un activ hipo-alergenic, care face primii pasi spre calmarea reactiei alergenice -de aparare-  a pielii impotriva agresiunii mediului si a machiajului.
Pielea ramane curata, insa cu un PH alcalin. Reechilibrarea PH-ului nu se poate face prin demachiant deoarece produsele de machiaj sunt acide, pentru a putea adera la ten, iar pentru a le putea neutraliza sunt necesari activi in mediu alcalin. Deasemenea agresiunile  mediului  (praf,fum,vapori acizi etc) sunt tot acide. Reechilibrarea PH-ului pielii este realizat printr-un alt produs,  Lotiunea Tonica Hypo-Sensible.
Cele doua produse, Laptele Demachiant Hypo-Sensible si Lotiunea Tonica Hypo-Sensible, actioneaza simbiotic, pregatind pielea pentru absorbtia ingredientilor continuti in creme, tratamente, masti, concentrate.
De mentionat este ca peste 70% din absorbtia ingredientilor este impiedicata de o piele necuratata - curatarea se face cu Laptele Demachiant  Hypo-sensible- , sau de un ten fara echilibrul acido-bazic restabilit - reechilibrarea se face de Lotiunea Tonica Hypo-Sensible.
Ingredientii activi din creme rezista si actioneaza numai pe un ten cu PH normal 4,5-5,5, pe alt interval PH ei sunt inactivati.
Atentie!
Nu confundati produsele profesionale cu Produsele din Supermarket sau Farmacii (PSF). Motorul de vanzare al produselor profesionale este rezultatul, pe cand a celorlalte este reclama.
PSF-urile, cum le zicem noi, sunt produse cu foarte putin ingredienti (pentru reclama) care se aseaza pe piele intr-o pelicula  fina, care ii da efectul neted.
Molecula acestor ingredienti este insa mare, in straturile profunde ale pielii nu intra nimic.
Parfumantii, colorantii, emulsifinatii, siliconul sintetic, uleiurile minerale, parafina si multe alte substante continute in aceste produse fac uneori aceste produse atractive si pot pacali iar in timp pot duce la intolerante. Lipsa rezultatelor nu poate fi negata, de aceea la fiecare 2-3 luni se schimba ambalajul, mirosul, se „schimba” formula pentru a trezi din nou interesul cumparatorilor.
Produsele baby, cele de plafar, naturale sau organice au aceleasi probleme, exceptand substantele chimice periculoase.
 
Recomandam o consultatie la esteticiana noastra pentru un diagnostic corect si un program de ingrijire complet.

ACADEMIE VISAGE - Lapte demachiant ten uscat - Lait Démaquillant Hypo-Sensible 200 ml

  • 131,00 Lei
  • 110,00 Lei

Livrare Gratuita

pentru comenzi ce depaşesc 1000 RON

Returnare Produse

30 zile pentru returnare

Intreaba de pret

0724 222 300, 0745/889.321

Relatii Clienti

Luni-Vineri 10:00 - 17:00

Etichete: Academie, demachiant, ten uscat