GOLDWELL Dualsenses Bond Pro - Conditioner fortifiant par fragilizat cu petide si aminoacizi - Bond pro Conditioner 250 ml

Conditioner fortifiant Goldwell BondPro Fortifiant pentru par slabit, fragil si predispus la rupere. Salveaza instantaneu si intareste parul deteriorat pentru o reducere vizibila a ruperii parului care arata si se simte puternic.
Tehnologia integrata de reconstruire a legaturilor contine complexul MicroPROtec distribuie rapid si uniform ingredientele esentiale de ingrijire si protejeaza impotriva decolorarii culorilor.
Inter-Amino-Bond-Builder fortifica parul din interior spre exterior prin formarea de noi legaturi ionice si hidrogen.
FadeStopFormula reduce la minimum decolorarea culorii.
Inredientele active peptidele si aminoacizii patrund în cortexul parului, vizand zonele deteriorate. Compusii din extracte de alge rosii si brune formeaza legaturi ionice si hidrogen cu proteinele parului ramase, încorporand aceste peptide în cortexul interior.
Conditionerul fortificant este ideal pentru a proteja impotriva deteriorarilor mecanice suplimentare la periaj sau pieptanare.

GOLDWELL Dualsenses Bond Pro - Conditioner fortifiant par fragilizat cu petide si aminoacizi - Bond pro Conditioner 250 ml

  • 90,00 Lei

Livrare Gratuita

pentru comenzi ce depaşesc 1000 RON

Returnare Produse

30 zile pentru returnare

Intreaba de pret

0724 222 300, 0745/889.321

Relatii Clienti

Luni-Vineri 10:00 - 17:00

Etichete: Goldwell, conditioner, par fragilizat