MALU WILZ Accesorii - Pensula pentru tus din fibre sintetice - Eyeliner Brush 1buc

Pensula pentru tuș cu vârful extrem de subțire, realizat din păr moale, sintetic, de înaltă calitate este ideal pentru a adăuga densitate aproape invizibilă la baza genelor cu o linie precisă ce intensifică aspectul machiajului. Mânerul cu formă ergonomică se adaptează perfect în mână, facilitând folosirea optimă a pensulei. Adecvat pentru aplicarea tușului cremos sau lichid și a fardului uscat sau umed ca și contur. Pensula este ambalată într-o husă practică, reutilizabilă, cu închidere cu fermoar.

Aplicare: luați produsul dorit cu pensula și trasați o linie subțire deasupra liniei genelor superioare. Pentru un efect natural, aplicați culoarea de fard aleasă cu pensula uscată ca un contur. Pentru o culoare mai intensă, luați fardul dorit cu pensula umedă și aplicați după cum doriți. 


Curățare între utilizări: pentru a curăța rapid pensula, pulverizați pe aceasta MALU WILZ BRUSH CLEANSER, apoi, ștergeți cu un șervețel cosmetic.


Curățarea periodică: Spălați părul pensulei în apă caldă cu un săpun ușor. Nu țineți inelul metalic sub apă. Îndepărtați cu grijă umezeala, apoi lăsați pensula să se usuce natural. 

MALU WILZ Accesorii - Pensula pentru tus din fibre sintetice - Eyeliner Brush 1buc

  • 40,00 Lei

Livrare Gratuita

pentru comenzi ce depaşesc 1000 RON

Returnare Produse

30 zile pentru returnare

Intreaba de pret

0724 222 300, 0745/889.321

Relatii Clienti

Luni-Vineri 10:00 - 17:00

Etichete: Malu Wil, pensula, tus de pleoape