-26% Mesoestetic - Set anti-imbatranire celule stem acid hialuronic Crema Ser si Crema de ochi - Stem Cell Pack 50+30+15ml

Pachet de tratament care oferă combinația optimă de ingrediente active pentru a trata complet ridurile și îmbătrânirea. Acțiunea sinergică a formulelor sale oferă o acțiune de repulsie și umplere care favorizează regenerarea pielii, sporind elasticitatea și fermitatea pielii și atenuând ridurile și liniile de expresie
Pachetul include:
- Stem Cell active growth factor: cremă regenerativă și reparatoare cu efect anti-îmbătrânire și antirid care combină acțiunea extractului de celule stem vegetale și a factorilor de creștere.
(produs cadou) Stem Cell nanofiller lip contour, cu acid hialuronic: crema pentru conturul buzelor pe baza de extract de celule stem vegetale si acid hialuronic. Combate îmbătrânirea și oferă efect de umplere.
- ha densimatrix: ser hidratant cu acid hialuronic in multiple structuri moleculare pentru absorbtie la diferite niveluri. Are o acțiune anti-îmbătrânire, repulpantă, de umplere și de protecție. Cu o textură proaspătă, ultra ușoară, cu absorbție imediată. Potrivit pentru toate tipurile de piele și vârste.

Mesoestetic - Set anti-imbatranire celule stem acid hialuronic Crema Ser si Crema de ochi - Stem Cell Pack 50+30+15ml

  • 820,00 Lei
  • 610,00 Lei

Livrare Gratuita

pentru comenzi ce depaşesc 1000 RON

Returnare Produse

30 zile pentru returnare

Intreaba de pret

0724 222 300, 0745/889.321

Relatii Clienti

Luni-Vineri 10:00 - 17:00

Etichete: mesoestetic, set, stem cell