-24% Mesoestetic - Set ingrijire Vitamina C acid hialuronic primele riduri Crema Ser si Crema de ochi - Energy C Pack 50+30+15ml

Pachet de tratament care oferă combinația optimă de ingrediente active pentru a trata primele riduri, liniile de expresie și aspectul tern. Acțiunea sinergică a formulelor sale are ca rezultat o acțiune intensă de umplere cu o apărare antioxidantă care combate îmbătrânirea prematură și oferă luminozitate imediată pielii.
Pachetul include:
Crema intensiva energy C: crema de stralucire conceputa pentru a combate primele semne de imbatranire, oferind hidratare si atenuand ridurile fine si liniile de expresie. Concentrația sa în vitamina C stabilă uniformizează nuanța pielii, oferindu-i luminozitate.
Ser HA densimatrix: ser hidratant cu acid hialuronic in multiple structuri moleculare pentru absorbtie la diferite niveluri. Are o acțiune anti-îmbătrânire, de umplere și de protecție. Cu o textură proaspătă, ultra ușoară, cu absorbție imediată. Potrivit pentru toate tipurile de piele și vârste.

Crema Energy C eye contour (cadou) : concentrația sa optimă în vitamina C acționează in zona perioculară în timp ce hidratează și menține elasticitatea datorită efectului său antioxidant și stimulând sinteza fibrelor de colagen.

Mesoestetic - Set ingrijire Vitamina C acid hialuronic primele riduri Crema Ser si Crema de ochi - Energy C Pack 50+30+15ml

  • 735,00 Lei
  • 560,00 Lei

Livrare Gratuita

pentru comenzi ce depaşesc 1000 RON

Returnare Produse

30 zile pentru returnare

Intreaba de pret

0724 222 300, 0745/889.321

Relatii Clienti

Luni-Vineri 10:00 - 17:00

Etichete: mesoestetic, set, ten tanar, ten deshidratat, energy C,