-26% Mesoestetic - Set intinerire acid hialuronic Crema Ser si Crema de ochi - Radiance DNA Pack 50+30+15ml

Pachet de tratament care oferă combinația optimă de ingrediente active pentru un tratament global anti-îmbătrânire care atenuează multiple semne vizibile de îmbătrânire. Acțiunea sinergică a formulelor sale asigură o acțiune intensă de repulsie și umplere și reactivează mecanismele de reparare și regenerare ale pielii, atenuând ridurile, sporind turgența și tonusul pielii și adăugând luminozitate
Pachetul include:
- crema intensiva radiance DNA: crema puternic antioxidanta, anti-imbatranire, cu actiune globala, care combate ridurile si ofera elasticitate si fermitate. Contine acid hialuronic pentru o doza profunda de hidratare.
(produs cadou) radiance DNA eye contour: conceput pentru o refacere completă a conturului ochilor, obținând un triplu efect ridurilor, cearcanelor si pungilor.
- ha densimatrix: ser hidratant cu acid hialuronic in multiple structuri moleculare pentru absorbtie la diferite niveluri. Are o acțiune anti-îmbătrânire, repulpantă, de umplere și de protecție. Cu o textură proaspătă, ultra ușoară, cu absorbție imediată. Potrivit pentru toate tipurile de piele și vârste.
 

Mesoestetic - Set intinerire acid hialuronic Crema Ser si Crema de ochi - Radiance DNA Pack 50+30+15ml

  • 850,00 Lei
  • 625,00 Lei

Livrare Gratuita

pentru comenzi ce depaşesc 1000 RON

Returnare Produse

30 zile pentru returnare

Intreaba de pret

0724 222 300, 0745/889.321

Relatii Clienti

Luni-Vineri 10:00 - 17:00

Etichete: mesoestetic, set, ten matur, ten ridat, radiance DNA