ETERNAL ELEGANCE

ETERNAL ELEGANCE

Eleganta, stil, frumusete infinita si fulgeratoare: cu editia limitata a trendului „ETERNAL ELEGANCE” 

In acest sezon, buzele senzuale sunt in prim plan, nu numai prin prisma formei clasice ci si prin culorile intense, frapante, de rosu. Textura inovatoare alaturi de efectul mat si catifelat ale noilor rujuri TRUE MATT LIP FLUIDS, ne inspira cu nuantele lor interesante, de la rosu-bordo la rosu-sangeriu.

Tonurile calde si linistitoare ale inovatoarelor creioane maxim rezistente si nuantele catifelate ale fardurilor de pleoape, evidentiaza naturaletea privirii, iar Diva Eyes Mascara pentru gene irezistibile si noul tus SUPERFINE LIQUID LINER asigura ochilor un machiaj uluitor.

Faceti cunostinta cu draping-ul, tendinta care devanseaza strobing-ul si contouring-ul: tehnica transformationala dar naturala a conturului fetei cu ajutorul nuantelor graduale ale fardului de obraz.

Subliniati senzualitatea si feminitatea machiajului cu fardul de obraz ROSY CHEEK BLUSHER, in 3 nuante de rose-bordo, ce confera un aspect de prospetime. Pudra luxurianta ofera pometilor un finish elegant, datorita texturii matasoase si particulelor reflectorizante.

Subliniati senzualitatea si feminitatea machiajului cu fardul de obraz in 3 nuante de rose combinate ce ofera un aspect de prospetime. Pudra luxurianta ofera un finish elegant pometilor datorita texturii matasoase.

Produse pe pagină:
Sortare după:

MALU WILZ - Fard pleoape 088A - Eye Shadow 088A Golden Beige 1.4 gr

Fardurile de ochi MALU WILZ Beauté pot fi combinate individual. Textura microfină aderă excelent ..

38,00 Lei

MALU WILZ - Fard pleoape 196 - Eye Shadow 196 Elegant Gray 1.4 gr

Culori unice ce pot fi folosite individual sau combinate. Textura matasoasa cu perfecta aderent..

38,00 Lei