''Midnight Star''

''Midnight Star''

Accente mate și metalice îmbinate în tonuri soft de nude, burgund și violet. Nuanțele echilibrate ale trendului „MIDNIGHT STAR” transformă orice femeie într-o apariție remarcabilă!
Creioanele maxim rezistente și intens pigmentate, lansate în ediție limitată în nuanțe de negru clasic și violet magenta, aduc în prim plan, magia ochilor. Pentru un look natural, aplicați fardurile de pleoape în nuanțe de bej rose luminos ,, light chai brown” și sepia rose ,, classic chestnut”. Creionul soft pentru conturul ochilor, într-o nuanță captivantă de maro burgund, asigură impermeabilitate și un machiaj de acuratețe, urmând linia perfectă a pleoapelor.
Punctul culminant al colecției:  rujul fluid rezistent cu accente metalice ce transformă buzele în principalul punct de atracție! Rujul fluid rezistent conferă buzelor un efect intens metalic.
Pentru un look clasic, folosiți noul ruj în nuanță naturală ,,nude perfection’’ sau vișiniu închis ,,chic aubergine’’. Textura cremoasă oferă buzelor un confort optim, culoare uniformă și un finish catifelat.
Fardul de obraz în nuanță de rose antic completează look-ul și asigură tenului prospețime naturală.

Nu sunt produse în această categorie.