Transport si plata

Comenzile se pot realiza astfel:

- telefonic la 0724.222.300, 0745.889.321, intre orele 9.00-20.00 de L-S

- pe email, la contact@e-magcosmeticeprofesionale.ro ,

- prin intermediul site-ului dupa ce va creati un cont de utilizator,

-sau ca simplu vizitator, alegand optiunea respectiva.


            Va putem furniza telefonic sau prin email si alte date privitoare la produsele noastre, listate sau nu pe site: ingredienti, moduri speciale de utilizare, combinatii cu alte produse etc.

TRANSPORTUL este realizat astfel:

 a) prin CURIERAT RAPID

Detaliere forme de transport si forme de plata:

a) CURIERAT RAPID - Serviciul se efectueaza in  localitatile aflata pe teritoriul Romaniei si consta in preluarea expeditiilor de la adresa de expeditie si livrarea acestora la adresa indicata de catre cumparator. Serviciul accepta expeditii de tip plic (maxim 1 kg.), colete si grupaj (paletaj), livrarea acestora se face in sistem "door to door” pe intreg teritoriul Romaniei. Expeditiile se livreaza in termen de maxim 24 ore pentru expeditiile preluate de luni pana vineri si de maxim 36 - 48 ore pentru expeditiile preluate in zilele de sambata indiferent de localitatea de destinatie.

Adresa de livrare si nu distanta influenteaza tariful de expeditie sau timpul de livrare. Singura conditie este ca adresa dvs sa se gaseasca in  lista localitatilor pentru care  CURIERUL nu incaseaza kilometrii suplimentari .

Daca nu va gasiti localitatea pe aceasta lista clic aici. si doriti sa comandati, va contactam telefonic dupa primirea comenzii si o sa cautam solutia potrivita.

   -In cazul livrarii prin curierat rapid forma de plata este ramburs la primirea coletului

  - Costul transportului pentru loco ( Numai Bucuresti, fara imprejurimi ) este de: 12,90 Lei

  - Costul transportului pentru national ( Inclusiv imprejurul Bucurestiului, care se regaseste in

reteaua Curierului clic aici. ) este de :  16,90 Lei

Serviciul de avizare a destinatarului

   Este un serviciu gratuit care are ca principala caracteristica anuntarea destinatarului printr-un mesaj SMS cu privire la faptul ca urmeaza sa primeasca o expeditie. Mesajele SMS sunt transmise in mod automat  catre numarul de telefon mobil mentionat de catre expeditor pentru destinatar in momentul in care expeditia se afla in masina curierului ce urmeaza sa efectueze livrarea.

Comenzile ( prin email /site) pot fi transmise la orice ora.

   Comenzile preluate si procesate pana la ora 14 pot fi inmanate  curierului in aceeasi zi si livrate destinatarului a doua zi, daca produsele se afla pe stoc. Comenzile procesate si ridicate vineri, pot fi livrate si SAMBATA pana la ora 13!   Duminica nu se fac livrari la destinatari.

 In momentul receptiei, va rugam sa verificati integritatea exterioara a coletului si apoi sa semnati de primire. Daca se constata deteriorari externe, produse deteriorate sau lipsesc produse, va rugam sa ii solicitati curierului sa intocmeasca un proces verbal de fata cu dumneavoastra si sa consemneze neregulile!
De asemenea, in cazul unei probleme mai sus mentionate, dupa inceierea procesului verbal cu reprezentatul firmei de transport va rugam sa ne contactati pe email in max 2 ore de la primirea procesului verbal. 
Orice reclamatie ulterioara cu privire la produsele deteriorate nu este luata in considerare . 

Multumim pentru intelegere.