Dr.Babor Biogen Cellular

Dr.Babor Biogen Cellular

BIOGEN CELLULAR oferă rezultate senzaţionale de vindecare în tratamentul plăgilor postoperatorii. Această gamă deîngrijire a pielii extrem de eficienta, formulata cu extractul special Biogen PLANT (concentrat din extract de 7 plante si ierburi), are ca efect regenerarea celulelor la un nivel extrem de intens. Rezultatele deosebite în refacerea starii optime a pielii face ca linia Biogen CELLULAR  sa fie un miracol al solutiilor de regenerare si anti-imbatranire.
Biogen Cellular a prezentat rezultate senzaţionale
la testele practice, sub conducerea Dr.Michael A.König, specialist in chirurgie estetica la renumita Clinica Ring din Köln. Dr.Michael A.König a lucrat cu produsele cosmetice Babor timp de mai multi ani. "Succesul oricarei proceduri chirurgicale depinde în mare măsură de îngrijirea cosmetica presi postoperatorie. Numai combinatia dintre interventiile de chirurgie plastica si ingrijirea pielii cu produse cosmetice eficiente poate oferi in final cele mai bune rezultate. "
"Rezultatele oferite de linia DOCTOR Babor  Biogen CELLULAR a depasit cu mult asteptarile mele cele mai mari", declara cu entuziasm Dr. Michael A.König. Testele facute cu pacientii sai au oferit rezultate senzationale „cu totul nemaintalnite pana acum la un alt produs cosmetic” adauga Dr. Michael A.König.

Nu sunt produse în această categorie.