PURE BEAUTY

Cu PURE BEAUTY MALU WILZ pune accentul pe culorile delicate de nud și pastel care transmit o senzație de prospețime și luminozitate.
Delicatele nuanțe de pastel și caisă-nud în combinație cu accentele de turcoaz fac din colecția trend primăvară/vară 2021 un simbol al prospețimii și luminozităţii. Tendința actuală se îndreaptă către un stil de viață minimalist.
În prezent mulți oameni se concentrează asupra esențialului și optează pentru simplitate și minimalism. Cu PURE BEAUTY preluăm exact această nouă tendință și stil de viață.
Un segment al colecției îl reprezintă HYDRA LIP GLOSS, cu rol în hidratarea intensă a buzelor, oferind în acelaşi timp, o notă de culoare cu o strălucire subtilă – candidatul ideal, ce se încadrează perfect în conceptul PURE BEAUTY. Având statut de must-have, cele două nuanţe noi de HYDRA LIP GLOSS, 04 Pale Rose și 14  Light Apricot vor deveni vedete şi vor fi incluse în sortimentului de bază. Pentru un efect cromatic mai intens, dar tot natural, rujul cremos în culorile 09 Creamy Nude și 18 Soft Peach poate fi folosit în combinație cu gloss-ul HYDRA LIP GLOSS. Fardurile de pleoape în culorile *89 Satin Pearl și *68 Aqua Breeze sunt perfecte pentru a crea un machiaj soft și luminos sau accente glowy. Cu ajutorul creionului SOFT EYE STYLER în culorile *3 Pure Vanilla și *10 Blue Lagoon pot fi adăugate accente extravagante. În special culoarea Blue Lagoon transformă rapid orice machiaj simplu într-un adevărat punct de interes. Formula sa este indestructibilă și stabilă, asigură rezistență la ștergere, impermeabilitate și durabilitate pe parcursul a 24 ore sau până la demachiere.
Un produs esențial pentru un aspect de machiaj fresh și nu numai este fardul de obraz. SATIN GLOW BLUSHER în noua culoare *04 Juicy Peach conferă un aspect radiant, perfect natural. Nuanța pastelată de piersică, se potrivește fiecărui ton de piele și fiecărui segment de vârstă. Pigmenții delicați complimentează printr-o luminozitate subtilă și o prospețime naturală a tenului. Din punct de vedere al designului, SATIN GLOW BLUSHER convinge prin finisajul său sofisticat, fiind prezentat  în casetă elegantă prevăzută cu oglindă. Culoarea *04 Juicy Peach devine parte a sorimentului de bază.
Sfat profesional de la LUKAS BUDWEISER, make-up artist MALU WILZ.
Fardul de obraz a devenit parte din rutina noastră zilnică de frumusețe. Cu toate acestea un fard de obraz poate fi utilizat în moduri diferite. În funcție de locul în care este aplicat, modelează optic fața. Aplicat pe pomeți, lasă fața să pară mai îngustă și unghiulară – un truc ideal pentru femeile cu fața rotundă. Pe de altă parte, dacă aplicați fardul de obraz pe centrul pomeților, tenul va arăta mai natural și îi va conferi un efect optic de lifting. SATIN GLOW BLUSHER este perfect pentru fizionomiile cu un contur estompat al obrajilor sau pentru cele cu fața îngustă. 

Nu sunt produse în această categorie.