Allpresan Pedicare - Crema spuma pentru piele uscata cu 5% uree - Original no.2 foam creme 125ml

Allpresan pedicare Spuma Crema pentru pielea uscata a picioarelor, 125 ml-

Spuma Crema-pentru nevoile zilnice de ingrijire ale pielii uscate.

Tehnologie BarrioExpert® plus 5 % uree. A se agita bine inainte de utilizare. Recipientul se tine vertical in timpul pulverizarii.

Hidrateaza si protejeaza impotriva calusurilor. Se absoarbe rapid in piele fara a lasa urme de grasime. Tehnologia BarrioExpert® asigura protectie si intareste scutul imunitar ca o mesa respirabila.

Recomandat a se utiliza dimineata si seara. Este suficienta o doza mica la aplicare.

Numai pentru uz extern.

Atentie: Container presurizat:pericol de explozie la temperaturi inalte. A se feri de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, sursa directa de foc, tigara. 

 

ALLPRESAN este unul dintre cele mai importante branduri din Germania, la categoria medicala.
Suntem bucurosi sa lansam in exclusivitate in Romania, gamele de produse Allpresan, produse patentate cu tehnologia BarrioExpert@, care protejeaza stratul cornos superior, fara a periclita functiile naturale ale pielii. Toate produsele noastre sunt sub forma de spuma, tehnologie revolutionara si patentata, cu absorbtie rapida in piele si eficienta maxima in tratarea ciupercii piciorului, a unghiilor afectate sau a picioarelor cu probleme de transpiratie excesiva. Toate cremele spuma actioneaza impotriva agentilor patogeni si a bacteriilor, formularile noastre sunt bazate pe studii clinice. Gama de produse ALLPREMED inglobeaza produsele pentru ingrijirea dermatologica a neuro-dermatitei atopice, psoriasis-ului sau a problemelor speciale ale pielii, avand la baza pe studii clinice.

100% vegan

Allpresan Pedicare - Crema spuma pentru piele uscata cu 5% uree - Original no.2 foam creme 125ml

  • 53,00 Lei

Livrare Gratuita

pentru comenzi ce depaşesc 1000 RON

Returnare Produse

30 zile pentru returnare

Intreaba de pret

0724 222 300, 0745/889.321

Relatii Clienti

Luni-Vineri 10:00 - 17:00

Etichete: Allpresan, crema picioare uscate