Allpresan Pedicare - Spray spuma dezodorizanta cu arbore de ceai si mentol - Original no.5 Refreshing Foot Spray 100 ml

Allpresan pedicare no 5 Refreshing Foot Spray cu extract de arbore de ceai si mentol. Efect racoritor.
Elimina mirosurile neplacute si deranjante ale picioarelor si le improspateaza. Tehnologie BarrioExpert® cu 15% uree.
Actioneaza eficient impotriva calusurilor superficiale si pielii crapate. Se absoarbe rapid fara a lasa urme de grasime.
Tehnologia brevetata BarrioExpert® asigura protectie si intareste scutul imunitar ca o mesa respirabila.
Este suficienta o doza mica la aplicare. Numai pentru uz extern. Atentie: Container presurizat:pericol de explozie la temperaturi inalte.
A se feri de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, sursa directa de foc, tigara. Nu se aplica pe surse de caldura si foc.
A nu se gauri sau arde, chiar si dupa utilizare. A se proteja de lumina soarelui. A nu se expune la temperaturi mai mari de 50 g C/ 122  g F. Aerosoli extrem de inflamabili. A nu se lasa la indemana copiilor. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. A se utiliza conform recomandarilor. Numai pentru uz extern. Atentie: Container presurizat:pericol de explozie la temperaturi inalte. A se feri de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, sursa directa de foc, tigara. Nu se aplica pe surse de caldura si foc.
A nu se gauri sau arde, chiar si dupa utilizare.
A se proteja de lumina soarelui. A nu se expune la temperaturi mai mari de 50 g C/ 122  g F. Aerosoli extrem de inflamabili. A nu se lasa la indemana copiilor. A se utiliza numai in spatii bine ventilat

ALLPRESAN este unul dintre cele mai importante branduri din Germania, la categoria medicala.
Suntem bucurosi sa lansam in exclusivitate in Romania, gamele de produse Allpresan, produse patentate cu tehnologia BarrioExpert@, care protejeaza stratul cornos superior, fara a periclita functiile naturale ale pielii. Toate produsele noastre sunt sub forma de spuma, tehnologie revolutionara si patentata, cu absorbtie rapida in piele si eficienta maxima in tratarea ciupercii piciorului, a unghiilor afectate sau a picioarelor cu probleme de transpiratie excesiva. Toate cremele spuma actioneaza impotriva agentilor patogeni si a bacteriilor, formularile noastre sunt bazate pe studii clinice. Gama de produse ALLPREMED inglobeaza produsele pentru ingrijirea dermatologica a neuro-dermatitei atopice, psoriasis-ului sau a problemelor speciale ale pielii, avand la baza pe studii clinice.

100% vegan

Allpresan Pedicare - Spray spuma dezodorizanta cu arbore de ceai si mentol - Original no.5 Refreshing Foot Spray 100 ml

  • 59,00 Lei

Livrare Gratuita

pentru comenzi ce depaşesc 1000 RON

Returnare Produse

30 zile pentru returnare

Intreaba de pret

0724 222 300, 0745/889.321

Relatii Clienti

Luni-Vineri 10:00 - 17:00

Etichete: Allpresan, spray dezodorizant